Υπηρεσίες | Εμπορία και κατασκευή επίπλων | trevlas.gr - Trevlas

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Μέσα από την αναφορά στις υπηρεσίες μας αυτό για το οποίο μπορούμε να σας ενημερώσουμε είναι ότι έχουμε πολλές ιδέες, έχουμε πολλές προτάσεις και καινοτομίες για να προσφέρουμε σε εσάς αλλά έχουμε πάντοτε διάθεση και χρόνο να ακούσουμε και να επεξεργαστούμε και τις δικές σας όσο περίεργες, αν πιστεύετε ότι είναι.
Δεν σας αρκούν αυτά που σας προτείνουμε και θέλετε κάτι διαφορετικό ή αυτό που έχετε στο μυαλό σας; Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να σχεδιάσουμε οποιαδήποτε σκέψη έχετε ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεστε σε ότι αφορά τα έπιπλα του χώρου σας.
Μετά από έναν καλό σχεδιασμό, σειρά έχει μια άριστη και σωστή κατασκευή.
Δεν συμφωνείτε;
Κουζίνες,  έπιπλα μπάνιου, γραφεία, έπιπλα παιδικού δωματίου, έπιπλα επαγγελματικών εξοπλισμών και οτιδήποτε άλλο έχετε ονειρευτεί, αναλαμβάνουμε την κατασκευή τους από την αρχή μέχρι το τέλος ανεξάρτητα από το αν ο προηγούμενος σχεδιασμός τους είναι δικός μας ή μας τον δώσατε εσείς έτοιμο.
Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι ένα χαρακτηριστικό στο οποίο η επιχείρηση “TREVLAS” προσδίδει ιδιαίτερη σημασία με αποτέλεσμα η επιλογή σας στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της επιχείρησης μας  να σας δικαιώνει απόλυτα έχοντας εσείς ουσιαστικά επενδύσει με επιτυχία στην ανθεκτικότητα και στην αξιοπιστία μέσω  των προσιτών και ελκυστικών τιμών μας.
Η διεύθυνση και το προσωπικό της επιχείρησης “TREVLAS”  έχουν την εμπειρία την διάθεση, την τεχνογνωσία, τα μέσα και τη συνέπεια που χρειάζεται για να εξυπηρετήσουν άριστα τους ανθρώπους που τους τιμούν με την εμπιστοσύνη και την επιλογή τους. Μια απλή επίσκεψη σας αρκεί για να σας πείσει!
 
Trevlas furniture εμπόριο - κατασκευή - επισκευή | 4ο χλμ. Κατερίνης - Ελασσόνας | τηλ.: 23510 75 886 | fax.: 23510 75 581 | e-mail: info@trevlas.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού