Φιλοσοφία | Εμπορία και κατασκευή επίπλων | trevlas.gr - Trevlas

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


Η επιχείρηση επίπλων με την επωνυμία “TREVLAS” ιδρύθηκε το 1990 και με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει μέχρι σήμερα να πρωταγωνιστεί στο χώρο του επίπλου προσφέροντας ποιοτική διαφορετικότητα, υψηλή αισθητική και μοναδικό σχεδιασμό.

Τα προϊόντα της αφορούν την κουζίνα, το μπάνιο, το γραφείο,  το παιδικό δωμάτιο και κάθε άλλο προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο στον οποίο κάποιος επιθυμεί να του προσδώσει στυλ, άνεση και πετυχημένη διακόσμηση. Επίσης εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και στη κατασκευή κουφωμάτων όποιων διαστάσεων επιθυμεί κάποιος ώστε να τα προσαρμόσει στο χώρο του προσφέροντας την απόλυτη εγγύηση επιτυχίας η οποία βασίζεται στις γερμανικές προδιαγραφές του κουφώματος.

Η επιχείρηση “TREVLAS” είναι κοντά σας σε οτιδήποτε έχετε ονειρευτεί σε σχέση με προϊόντα επίπλου και σας καλεί να την επισκεφτείτε ώστε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας.

Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της η επιχείρηση “TREVLAS” επένδυσε με πιστή προσήλωση και συνέπεια σε μια επαγγελματική φιλοσοφία πελατοκεντρικού περιεχομένου.

Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι η επιχείρηση αντιμετωπίζει τον πελάτη με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών της απέναντι του και πολύ περισσότερο του κάνει σαφές εξ’ αρχής ότι έχει την τεχνογνωσία αλλά και κάθε καλή διάθεση να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του.

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία που αναπτύσσει η επιχείρηση είναι αυτή που της δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε βαθμό τέτοιο που ο σεβασμός και η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα να αποτελούν πλέον ταυτόσημα χαρακτηριστικά της φήμης της.
 
Trevlas furniture εμπόριο - κατασκευή - επισκευή | 4ο χλμ. Κατερίνης - Ελασσόνας | τηλ.: 23510 75 886 | fax.: 23510 75 581 | e-mail: info@trevlas.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού